Frietkraam huren is indrukwekkend voor uw klanten!

Frietkraam huren is indrukwekkend voor uw klanten!

SnacksIk ben zoals jullie weten een ondernemer in de marketing. Als marketing ondernemer zijnde weet ik precies hoe ik mijn klanten tevreden kan stellen, maar ook hoe ik nieuwe klanten kan werven. Zo kwam ik afgelopen maand op het idee om een evenement te organiseren voor ondernemers. Dit evenement was dan bedoelt voor een masterclass waar ik potentiële klanten en bestaande klanten voor wilde uitnodigen. Zodoende ben ik uitnodigingen gaan versturen naar een hele waslijst aan potentiële klanten, en ook heb ik een aantal uitnodigingen gestuurd naar tevreden klanten. Waarom alleen tevreden klanten? Nou, simpelweg omdat ondernemers een praatje met elkaar maken wanneer er tevreden klanten aanwezig zijn spreken zij lovend over mijn onderneming en dat zet de potentiële klanten aan het denken!

Maar ook was het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen. Het evenement moest natuurlijk indrukwekkend zijn voor de klanten. Zodoende ben ik terecht gekomen bij een frietkraam huren. Nu denkt u frietkraam huren? Nou met zo’n wagen hadden alle genodigden de gehele avond de beschikking over gratis snacks!

Frietkraam huren

Geslaagde masterclass!

Nu een week na het evenement(masterclass) kan ik u vertellen dat het een groots succes. Tijdens deze masterclass heb ik vele nieuwe klanten geworven. Voor de snackmobiel wekte interesse op bij de ondernemers want alle ondernemers vonden snacks heerlijk waardoor zij langer bleven rondhangen!

Ik heb de kansen aangepakt die nodig waren op nieuwe klanten te werven. Dankzij de geweldige catering en de prachtige locatie is het een geslaagd evenement geweest. Wilt u een succesvol evenement organiseren? Zorgt u er dan voor dat uw genodigden genoeg kunnen eten en drinken!

Snackmobiel

Een reactie plaatsen