Magento 2 voor een goedkope website

11Een website maken was nog nooit zo makkelijk door de hulp van Magento 2. Hier ben ik laats achter gekomen toen een vriend van mij en ik een website wilde maken waar we kleding op wilde verkopen. Mijn vriend wist waar hij de kleding vandaan kon halen en mijn taak was om een website te maken in de vorm van een webshop of webwinkel. Voor dat ik dit kon maken moest ik eerst wat informatie opdoen over hoe een website werkt. Zo kwam ik er achter dat je dus een domeinnaam moest kopen waar op je de website gaat zetten. De domeinnaam staat altijd achter www voor de mensen die niet weten wat dit precies is. Ik heb op wat forums gekeken hoe ik een domeinnaam kon gaan kopen en zodoende kwam ik bij een hele goede website terecht.
111

Wat voor website had ik gevonden

Toen ik dus aan het zoeken was voor een domein naam kwam ik terecht op Magento 2. Dit is een website waar je in principe een website van begin tot eind op kunt samenstellen. Dit sprak mij erg aan en ik besloot dus voor deze dienst te kiezen.

Geen spijt.

Ik heb de stappen doorlopen die op de website beschreven staan en ze waren allemaal vrij duidelijk. Na een tijd begon onze kleding winkel steeds meer vorm te krijgen. Ik kon alles zelf een kleur geven en dergelijke hier was ik heel blij mee. Nu een halfjaar later hebben we een hele mooie website en we zijn er erg trots op!

Een reactie plaatsen