Van der Hoeven advocaten zijn geweldig

Van der Hoeven advocaten zijn geweldig

Advocaat Breda

Vandaag ga ik het met u hebben over Van der Hoeven advocaten. Waarom dit onderwerp? Nou voor iedere ondernemer is het handig om een goede advocaat achter de hand te hebben.Vooral Van der Hoeven advocaten is erg handig voor ondernemers. Zie hieronder alle specialisaties:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht
  • Ontslag recht

Zoals u kunt zien zijn de specialisaties van Van der Hoeven advocaten vooral handig voor ondernemers en werkende personen.

Hulp

Mijn ervaring

Ikzelf heb een aantal geweldige ervaringen beleefd aan dit advocatenkantoor. Zo kwam ik een aantal maanden geleden in conflict met een concurrent. Het logo van deze concurrent leek extreem op het logo van mijn onderneming. Dat terwijl het logo van mijn onderneming niet mag overgenomen worden, want mijn logo beschikt over een patent. Dit houdt in dat mijn logo niet nagemaakt mag worden want ik beschik over de auteursrecht. Maar wat bleek nou deze concurrent maakte al maandenlang gebruik van dit logo. Zodoende ben ik contact op gaan nemen met het advocatenkantoor. Ik vertelde hun dat ik geld wilde zien want mijn patent was geschonden, en ook wilde ik dat deze concurrent het logo ging veranderd. Uiteindelijk heb ik al mijn informatie opgestuurd naar het advocatenkantoor. Een maan later kwam het dan ook tot een zitting. Tijdens deze zitting in de rechtbank was de recht het eens met mijn eisen. De concurrent moest onmiddellijk het logo veranderen, en ook moesten zij een fors boete aan mij betalen. De zaak heb ik dan ook grotendeels gewonnen door de inspanningen van dit advocatenkantoor!

Van der Hoeven

Een reactie plaatsen