Ik koop na al jaren nog steeds Adidas Superstar sneakers

Ik koop na al jaren nog steeds Adidas Superstar sneakers

Adidas SuperstarWie van jullie is hier bekend met het model Adidas Superstar? Nu zal de naam jou misschien niet veel zeggen, echter wanneer je deze schoen ziet, zul je precies weten welke ik bedoel. Om het nog duidelijker voor jullie te maken zal ik een afbeelding toevoegen aan dit artikel. 

Deze schoen van Adidas is misschien wel één van de meest bekende sportschoenen over de wereld. Indien jij jou de videoclip van Run DMC nog kan herinneren, weet je dat deze schoenen hierin gebruikt werden. Hier is die trend dan ook eigenlijk ontstaan. Ik neem overigens aan dat jullie deze artiest nog wel kennen van vroeger? Deze rapper had altijd van die bijzondere outfits aan. In die tijd begonnen alle hip hop liefhebbers met het kopen van deze schoenen. Kort daarna volgde de rest van de wereld.

Tot op het heden nog populair

puma

Wanneer jij om jou heen kijkt in de buurt of op straat, zullen er vast wel mensen rondlopen met Adidas Superstar. Deze schoen werd overigens in 1969 voor het eerst geproduceerd. Deze sportschoen kreeg al snel de bijnaam ‘shell shoe’ vanwege het rubberen teenstuk dat de sneakers zo herkenbaar maakt. Al vele decennia is de Superstar een schoen die je in het straatbeeld tegenkomt. Door zijn klassieke uitstraling is die nog steeds erg populair. Daarnaast past die eigenlijk wel onder elke outfit.

schoenZoals ik al zei kun je deze het beste aanschaffen via thesneaker.nl. Naar mijn mening bieden zij dit model, en andere overigens, voor de beste prijs aan. Dus doe je voordeel ermee.

 

Een reactie plaatsen