Smaakvolle restaurant A2!

Smaakvolle restaurant A2!

Even een lekker hapje pakken? Of wellicht een uitgebreid diner? Bij dé restaurant A2 ben je aan het juiste adres wanneer je eens lekker wilt eten. Hier is het mogelijk om uitgebreid te dineren of een snelle hap te pakken. Het feit dat ik, als kritisch zijnde, hier enorm geniet van het eten en de goede service zegt toch al genoeg? 

Het diner welke hier wordt geserveerd bestaat uit een heerlijke biefstuk, kipfilet of een stuk zalm. Natuurlijk hebben ze hier veel meer op het menu staan, maar als dat ik nu ga bespreken krijg ik gelijk weer trek en zin om te gaan eten in het restaurant.

Restaurant

Lunchen?

Ook voor de lunch ben je bij restaurant A2 van harte welkom. Hier wordt er alsnog met goede zorg gewerkt aan het tevreden stellen van hun gasten en dat merk je. Hun aanbod in lunch is enorm groot waardoor er vast en zeker iets lekkers tussen zit voor je. Of dat je op zoek bent naar een rijkelijk belegd broodje, of dat je hier uitgebreid wilt lunchen is geen probleem. Ik kan je in ieder geval wel garanderen dat er voor zowel de lunch als diner met goede zorg én enthousiasme wordt gewerkt. 

Friet

Persoonlijk raad ik je aan om hier eens te dineren of te lunchen. Wanneer je hier gaat lunchen kan ik je de boeren sandwich aanraden! Deze is zo lekker dat ik er spontaan weer trek in heb. Denk dat ik hier vanmiddag maar weer een broodje ga pakken…

Een reactie plaatsen