APICS werkt met erkende opleidingspartners

Apics heeft 3 opleidingsprogramma’s, zoals: Apics

  • APICS CPIM voor een carrière in de productielogistiek / operations management.
  • APICS CSCP voor brede inzetbaarheid in supply chain management.
  • APICS CLTD voor logistieke professionals in o.a. transport, distributie, warehouses, planners.

Zodra je één van de opleidingen heb gevolgd ben je in staat om breed inzetbaar te zijn op meerdere functies binnen een bedrijf. Tevens heb je meer kennis van logistieke concepten. Heb je hoge algemene Engelse taalkennis waardoor internationaal vergaderen, spreken, nota’s schrijven, e-mail- en telefoonverkeer op het vakgebied geen struikelblokken meer zijn. En als laatste kan je communiceren in de juiste internationale vakjargon. Zodra je al deze kennis in huis hebt, zal het je opvallen dat je beter kan bijdragen aan goede bedrijfsresultaten.

De Apics heeft veel deuren voor mij open gemaakt

ApicsIk werk al jaren bij een groot, logistiek bedrijf. Elke dag ging ik meet plezier naar mijn werk, maar kwam nooit met een voldaan gevoel thuis. Elke dag zag ik bepaalde dingen die beter konden, of anders aangepakt moesten worden. Tot ik op een dag dit aan mijn baas vertelde. Hij vond mijn kennis geweldig en bood mij aan om hier een training voor te nemen. Deze training, Apics ben ik via ProQua gaan volgen en heb de lessen afgesloten met een examen. Sinds ik dit certificaat op zak heb, ben ik inzetbaar op meerdere plaatsen binnen ons bedrijf. Erg handig zodra bepaalde afdelingen meet de handen in het haar zitten. Door mijn studie kan ik makkelijk inspringen en de drempels weg halen. Tevens weet ik bepaalde werkzaamheden op een makkelijke manier uit te voeren. Dit leer ik dan ook meteen aan de mensen die hier dagelijks mee te maken hebben.

Iedereen die op zoek is naar een goede opleiding voor logistiek kan ik ProQua aanraden. Dit bedrijf is al meer dan 30 jaar een toonaangevende aanbieder van de beste supply chain trainingen ter wereld.

Een reactie plaatsen