www.financialleasezzp.nl helpt!

www.financialleasezzp.nl helpt!

Het willen leasen van een bedrijfswagen wordt nu wel heel erg gemakkelijk gemaakt! Op de website van www.financialleasezzp.nl is het mogelijk om te berekenen of dat je uberhaupt leasen kan. Vervolgens kan je het assortiment bekijken om hieruit een keuze te maken! Hun maken het dan ook mogelijk dat je binnen één week al een bedrijfswagen kan leasen. Uiteraard is het hier ook mogelijk om een gewone auto te leasen, echter was ikzelf druk op zoek naar een bedrijfswagen.

financial_lease_zzp_logo

Ik had al wel eens op het internet gezocht, maar ook weer snel weggedrukt aangezien ik de kosten hiervoor veel te hoog vind. Ik zat er namelijk niet op te wachten dat ik honderden euro’s neer moet leggen per maand om een bedrijfswagen te leasen. Dan kon ik beter verder sparen om er uiteindelijk een te kopen toch?

Echter op de website van Financial lease merkte ik het direct op dat de kosten hiervoor een stuk lager ligt als wat ik had verwacht. Het feit dat het hier goedkoper is plus dat ik diezelfde week nog een wagen kon leasen heeft mij overgehaald. Ik heb er dan ook voor gekozen om de formulieren in te vullen bij hun en af te wachten of dat het financieel toegestaan is om te leasen.

bedrijfswagen_leasen

Zeer tevreden!

Dankzij de goede en snelle zorgen van www.financialleasezzp.nl heb ik het  voor mekaar gekregen om bij hun een wagen te leasen. Deze wordt momenteel netjes ingericht zodat ik het werk weer kan uitvoeren.

Een reactie plaatsen